Hoe te kiezen?

Dubbel of driedubbel glas, hoe maak je de juiste keuze?

Als het om een nieuwbouw gaat, is driedubbel glas de beste keuze voor een zo goed mogelijke thermische en akoestische isolatie. Met driedubbel glas zet je al een stap in de richting van een lage-energiewoning. Voor een woning van meer dan 50 jaar oud waarvan de muren niet geïsoleerd zijn, is dubbel glas waarschijnlijk meer geschikt. Kies in dat geval echter voor hoogrendementsglas.

Wat te denken van zonwerend glas? 

Afhankelijk van de oriëntatie van de kamers kan dit een zeer interessante optie zijn om oververhitting bij fel zonlicht te voorkomen. Houd er echter rekening mee dat zonwerend glas altijd een gekleurde tint heeft die de kamer op minder zonnige dagen donkerder maakt.

Hoe kies je de juiste kleur zonder een fout te maken? 

Onze vertegenwoordiger kan met stalen bij u thuis komen. De oriëntatie, de zonlichtinval en de kleur van uw muren beïnvloeden inderdaad de perceptie van een kleur. Het is altijd beter om dit ter plekke, in de juiste omgeving, te beoordelen.

Is het mogelijk om de Boulemberg-productiewerkplaatsen te bezoeken? 

Zeker, u bent altijd welkom in onze werkplaatsen. Vraag het gerust en we regelen het snel voor u. Door een exclusieve rondleiding door onze fabriek, begeleid door uw adviseur, leert u veel meer over raamkozijnen, deuren en luiken dan bij het bezoeken van een bouwbeurs, renovatiebeurs of interieurbeurs, bijvoorbeeld.