Praktische vragen

Praktische vragen

Op deze pagina vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen van onze klanten, geordend per zoekthema. Als u overweegt te investeren in buitendeuren, houten of PVC-kozijnen, rolluiken of beglazing, is de kans groot dat u dezelfde vragen heeft.

Aan welke normen of voorschriften moeten raamkozijnen en beglazing voldoen?

Al onze producten voldoen aan de CE-normen, zoals blijkt uit onze PDF-documenten. Bovendien hebben wij gelaagde beglazing die gecertificeerd is volgens de Europese normen voor schuifdeuren en ramen. Hoogrendementsbeglazing (1,1 W/m²K) stelt u in staat om de premies te verkrijgen waar u recht op heeft.

Is het mogelijk om dubbel glas op een bestaand raam te plaatsen?

Ja, maar dit werk wordt niet uitgevoerd door Boulemberg. U moet hiervoor contact opnemen met een glaszetter.

Zijn ramen en kozijnen recyclebaar?

Oude raamkozijnen worden gerecycled: de beglazing wordt gebroken in een glascontainer, en het oude hout en de metalen delen worden ook gesorteerd en gerecycled. Nieuwe Boulemberg raamkozijnen zijn 100% recyclebaar. De PVC-profielen zijn zelfs gemaakt van gerecycled PVC.

Wat is het beveiligingsniveau van Boulemberg ramen?

Standaard kozijnen zijn al zeer veilig. U kunt deze inbraakbeveiliging echter nog verder versterken door te kiezen voor sterker beslag en glas.

Hoe kan ik een offerte krijgen?

Als het om een renovatie gaat, zal onze adviseur ter plaatse komen om de maten op te nemen en uw wensen van dichterbij te bestuderen om u een gedetailleerde offerte voor te leggen. Zodra u akkoord gaat met de offerte, zal dezelfde adviseur uw woning opnieuw bezoeken om het project te organiseren en de definitieve maten op te nemen. Een installatieteam zal dan enkele weken later ingrijpen.

Als het om een nieuwbouw gaat, zal een adviseur een offerte opstellen op basis van de plannen en de specifieke wensen van uw architect.