Schrijf u in!

Arrow Up

Arrow Down
Boulemberg
Label Boulemberg

Boulemberg draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Het is voor ons bedrijf belangrijk dat ons werk vakmanschap uitstraalt. Wij zijn immers pas tevreden als onze klanten dat ook zijn. Blije klanten zijn nog steeds het beste reclamebord dat wij ons kunnen inbeelden. Zeker op lange termijn. Wij zijn dan ook super trots op wat onze klanten over ons vertellen. Hun spontane getuigenissen spreken voor ons.

Deze morgen waren we op de werf. We hebben van dichtbij kunnen zien hoe doeltreffend het Boulemberg-team te werk gaat. Toen we de werf verlieten, waren de kozijnen van de slaapkamer al geplaatst. De afwerking is prima en beantwoordt helemaal aan onze verwachtingen.

Wij danken u en het hele team voor het uitstekende werk.

Jacques et Sabine Kieffer Brussel

Beste,

Ik wil u van harte danken voor de snelheid waarmee uw personeel het probleem dat ik had met een raamdeur aan mijn huis in Lillois heeft opgelost.
Dat u mij zo snel hebt kunnen helpen (minder dan een uur na melding) is niets minder dan noemenswaardig.
Ik was al bijzonder tevreden met de kwaliteit van de ramen en deuren die uw team verleden jaar heeft geplaatst. Vandaag kan ik alleen maar lovende woorden spreken over de effectiviteit van uw klantendienst.
Nogmaals bedankt!

M.Baert Lillois

Beste mijnheer Boulemberg,
Nu dat uw team onze kozijnen heeft geplaatst, wil ik u danken voor de voortreffelijke service die u ter gelegenheid hiervan hebt geleverd. De werken zijn prima verlopen. Het team was bijzonder doeltreffend, vriendelijk, stipt en behulpzaam. Via deze mail wil ik u meedelen hoe ontzettend tevreden ik ben.

Ook wil ik hier de heer Toussaint speciaal bedanken. Hij heeft samen met mijn echtgenote en mezelf het contract maandenlang onderhandeld. Hij heeft telkens weer geduld geoefend en blijk gegeven van vakkundigheid.

Ik stel vast dat Boulemberg een controle na plaatsing biedt. Wanneer zal die controle plaatsvinden?

Het was me ook een waar genoegen u persoonlijk te mogen ontmoeten.
Met vriendelijke groeten,

Joris Couvreur Ukkel
[ Powered by Hypnotized ]