Schrijf u in!

Arrow Up

Arrow Down
Boulemberg
Label Boulemberg

Hoe gebeuren de opmeting en de plaatsing van ramen en deuren?

- Gaat het om een renovatie, dan komt onze vertegenwoordiger bij u thuis en meet hij alles af. Op basis hiervan stelt hij een vrijblijvende offerte op. Zodra u akkoord gaat met onze offerte, spreken we met u af voor een gedetailleerde en definitieve opmeting. Wij maken uw ramen/deuren op maat en ons team komt alles bij u plaatsen.
- Gaat het om een nieuwbouw, dan gaan wij voor de offerte uit van de bouwplannen en eisen van uw architect.

Dubbele of driedubbele beglazing, hoe beslis ik?

Gaat het om een nieuwbouw, dan ligt driedubbele beglazing voor de hand. Zo geniet u van de best mogelijke isolatie. Voor een huis van meer dan 50 jaar waarvan de muren niet geïsoleerd zijn, is dubbele beglazing waarschijnlijk eerder aangewezen.

Wanneer overweeg ik zonwerende beglazing?

Afhankelijk van de ligging van uw woning kan zonwerende beglazing interessant zijn om te voorkomen dat kamers oververhitten. Let wel, een zonwerende beglazing zal hoe dan ook de kamer iets donkerder maken op minder zonnige dagen.

Hoe kies ik de kleur die het best bij mijn woning past?

Onze vertegenwoordiger kan bij u langskomen met staaltjes. Het zijn inderdaad de ligging en het aantal uren zon die de perceptie van kleur beïnvloeden. Kies uw kleur altijd liever ter plekke.

Kan ik de Boulemberg-werkplaats bezoeken?

Natuurlijk bent u altijd welkom. Spreek met ons af en dan ziet u van dichtbij hoe wij onze ramen en deuren produceren. U leert vaak meer in onze fabriek dan op een bouw-, renovatie- of decoratiesalon.
[ Powered by Hypnotized ]